Декларация за поверителност - Квеенбергер Лоджистикс БЛГ ЕООД

Близо до вашия бизнес.

Декларация за поверителност

Datenschutz
Sie erteilen ausdrücklich Ihre jederzeit widerrufliche Einwilligung, dass die im Rahmen Ihrer Anfrage erhobenen personenbezogenen Daten zur Bearbeitung Ihrer Anfragen verarbeitet und genutzt werden. Die Quehenberger Logistics GmbH wahrt die Vertraulichkeit Ihrer Daten und wird sie nicht verkaufen, vermieten oder Dritten verfügbar machen.

 

Потребителски профили / Проследяване

Този уебсайт използва Google Анализ. Това е услуга за уеб анализи, предоставена от Google Inc.

Google Анализ използва така наречените "бисквитки", текстовите файлове, които се съхраняват на компютъра ви, и ви позволяват да анализирате използването на уебсайта. Обикновено тази информация, генерирана от такива "бисквитки", се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Google ще я използва от името на оператора на този уебсайт, за да направи оценка на използването му, да състави отчети за дейностите на уебсайта и да предостави допълнителни услуги във връзка с използването му и Интернет. За условията на услугата и поверителността посетете www.google.com/analytics/terms/us.html или support.google.com/analytics.

 

Можете да предотвратите съхранението на "бисквитките", като зададете съответния софтуер на браузъра си. Моля, имайте предвид обаче, че в такъв случай е възможно да не успеете да използвате напълно всички функции на този уебсайт. Освен това, като изтеглите и инсталирате приставката за браузър, която се намира под следната връзка, можете да предотвратите записите и предаването на данни на Google (включително вашия IP адрес), генерирани от тази "бисквитка" от Google: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Освен това Ви предлагаме възможността да деактивирате споделянето на данните за използването на уебсайта, като кликнете върху следната връзка: Деактивирайте събирането на данни от Google Анализ за този уебсайт. В този случай ще бъде настроена специална "бисквитка" за отказване, която не позволява по-нататъчно споделяне на вашите данни за употреба, когато посещавате този уебсайт.

 

Деактивиране на проследяването Активиране на проследяването отново