Izjava o privatnosti - Quehenberger Logistics

Bliskost vašem poslu.

Izjava o privatnosti

Stanje: 05/2018

 

Odgovoran

Drago nam je što ste zainteresirani za nas i naše usluge. U ovim vas pravilima o zaštiti privatnosti obavještavamo o aspektima obrade podataka u kontekstu naše veb stranice, o tome kako AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH sa sjedištem u Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, Austrija (u daljnjem tekstu: AQG) i njegove podružnice prikuplja i obrađuje vaše podatke kada posjetite ovu veb stranicu. Važna nam je zaštita vaših osobnih podataka! Obrađujemo osobne podatke koji se prikupljaju kada posjetite našu veb stranicu, stoga samo na temelju važećih zakonskih odredbi za zaštitu osobnih podataka. Naše internetske stranice mogu sadržavati reference na veb stranice drugih pružatelja na koje se ova pravila o privatnosti ne odnose.

 

 

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

 

Podaci pristupa/ Datoteke prijave na poslužitelja

Kada koristite našu veb stranicu, naši veb poslužitelji automatski prikupljaju i pohranjuju informacije koje nam vaš preglednik prenosi. To su informacije o vrsti i verziji preglednika, operacijskom sustavu koji se koristi, URL-u preporuke, nazivu računala pristupnog računala (IP-adresa), vremenu zahtjeva poslužitelja, količini prenesenih podataka i poruci o tome je li došlo do uspješnog pozivanja.

IP adrese korisnika bit će izbrisane ili anonimne nakon kraja korištenja. U slučaju anonimizacije, IP adrese se mijenjaju na takav način da se ne mogu dodijeliti fizičkoj osobi s podacima koji su nam dostupni. Podaci u takozvanim zapisnim datotekama vrednujemo u anonimnom obliku i isključivo u svrhu daljnjeg poboljšanja naše veb stranice kako bismo je učinili korisnijom i bržom za pronalaženje i popravak tehničkih pogrešaka. Nadalje, koriste se za kontrolu kapaciteta poslužitelja, kako bi mogli osigurati odgovarajuće količine podataka, ako je potrebno.

 

Obrazac za unos

Podaci koje nam pošaljete putem obrasca za unos na našoj veb stranici bit će pohranjeni u svrhu obrade zahtjeva za 14 dana na našim veb poslužiteljima, a zatim će biti izbrisani.

 

Prijenos osobnih podataka

Osobni podaci koje nam pošaljete dajemo bez vašeg izričitog pristanka samo u mjeri potrebnoj za izvršenje narudžbe povezanim tvrtkama i poslovnim partnerima, ali ne i trećim stranama koje ne sudjeluju, ili ih prodajemo u svrhu oglašavanja komercijalnim korisnicima.

AQG uključuje vanjske pružatelje usluga u obradi podataka. Od tih tvrtki tražimo korištenje osobnih podataka koji su nastali tijekom obrade isključivo za vlastitu konkretnu svrhu i osiguranje odgovarajuće zaštite podataka u skladu s lokalnim propisima o zaštiti podataka.

 

Kolačići

Naša veb stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem uređaju pomoću preglednika. Oni ne štete, ali služe kako bi naš veb poslužitelj prepoznao vaše računalo i olakšao vam navigaciju i korištenje naše veb stranice. Koristimo kolačiće kako bismo našu veb stranicu učinili jednostavnijom i pružili vam optimalan posjet veb stranici. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Možete postaviti svoj preglednik da vas obavijesti prije nego što primite kolačić. To vam daje mogućnost da odlučite prihvaćate li kolačić. Također možete postaviti svoj preglednik da onemogućuje kolačiće. Međutim, u ovom slučaju neke usluge naše veb stranice možda neće ispravno funkcionirati. Više informacija o kolačićima koji se koriste na ovoj veb stranici možete pronaći ovdje.

 

 

Analiza upotrebe pomoću Google Analytics

Ova veb stranica koristi Google Analytics, uslugu veb analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava takozvane "kolačiće", tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje vam omogućuju analizu korištenja veb stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove veb stranice obično se šalju Google-ovom poslužitelju u SAD-u i pohranjuju tamo. Međutim, u slučaju aktivacije IP anonimizacije na ovoj veb stranici, Google će unaprijed skratiti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim zemljama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Google-ovom poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti. U ime operatera ove veb stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu veb stranice, sastavio izvješća o aktivnostima na veb stranici i pružio operatoru veb stranica druge usluge vezane za korištenje veb stranice i korištenja Interneta. IP adresa koju pruža vaš preglednik u Google Analytics neće biti povezana s drugim Google-ovim podacima. Možete spriječiti pohranu kolačića odgovarajućim postavljanjem vašeg softvera preglednika; međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti sve značajke ove veb stranice u najvećoj mogućoj mjeri. Osim toga, možete spriječiti prikupljanje podataka generiranih kolačićima koji se odnose na vašu upotrebu veb stranice (uključujući vašu IP adresu), kao i obradu tih podataka od strane Google-a preuzimanjem i instaliranjem dostupnog dodatka preglednika sa sljedeće veze (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr).

 

Možete spriječiti snimanje od strane Google Analytics klikom na sljedeću vezu. Postavit će se kolačić za isključivanje koji sprečava buduće prikupljanje vaših podataka prilikom posjeta ovoj veb stranici:

Onemogući praćenje Aktiviranje praćenja 

 

Dodatne informacije o Uvjetima upotrebe i privatnosti potražite pod http://www.google.com/analytics/terms/us.html bzw. unter https://www.google.de/intl/hr/policies/. Istaknuli smo da je na ovoj veb stranici Google analitika proširena kodom "anonymizeIp" kako bi se osiguralo anonimno snimanje IP adresa (tzv. IP maskiranje).

 

Sigurnost podataka

Svi gore navedeni podaci bit će zaštićeni pomoću odgovarajućih tehničkih i organizacijskih sredstava kako bismo ih zaštitili od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništenja ili pristupa od strane neovlaštenih osoba. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se prate i poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem i organizacijskim mogućnostima.

 

Korištenje veb stranice od strane maloljetnika

Prije slanja podataka preko naše veb stranice od strane korisnika koji imaju 14 godina ili su mlađi, suglasnost roditelja/staratelja mora se dobiti unaprijed. Bez tog pristanka zabranjeno je pružanje podataka. Ako nam ipak dajete podatke, prestat ćemo obrađivati te podatke čim postanemo svjesni toga.

 

Informiranje, izmjena i brisanje vaših podataka

Imate pravo na informacije, ispravke, brisanje, ograničenje obrade i pravo na prijenos osobnih podataka. Uz to, možete u bilo kojem trenutku opozvati bilo koji pristanak koji je dan za obradu vaših osobnih podataka. Opoziv ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka do opoziva. Oprečnost u obradi osobnih podataka također je moguća u bilo kojem trenutku na datenschutz@quehenberger.com. U slučaju oprečnosti, vaši osobni podaci više neće biti obrađivani. Imate pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu (u Austriji: Austrijsko tijelo za zaštitu podataka (Österreichische Datenschutzbehörde), Wickenburggasse 8, 1080 Beč, dsb@dsb.gv.at).

 

Pitanja o pravilima o privatnosti

Ovu veb stranicu održava AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH.

Ako imate pitanja, neodlučnosti ili pritužbe vezane za pravila o privatnosti ili naše rukovanje vašim podacima, obratite se našem povjereniku za zaštitu podataka Martini Ebner.

 

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Izjava o privatnosti
Martina Ebner
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
Austria
datenschutz@quehenberger.com