Privacy Statement

Pravila o privatnosti

Stanje: 04/2019

Pravila o privatnosti

Vaša privatnost je vrlo važna za nas. U nastavku ćemo vas obavijestiti o osobnim podacima koje prikupljamo, o načinu na koji se podaci upotrebljavaju, kome se prenose i koja prava imate u vezi s korištenjem podataka. Također ćete saznati koje su mjere zaštite podataka i kako nas možete kontaktirati o pitanjima zaštite privatnosti.

Odgovoran za obradu podataka je AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH (u daljnjem tekstu: AQG)

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
AUSTRIJA

ili povezana grupa poduzeća koja su pogođena tim pitanjem.

Kao službenik za zaštitu podataka, vaša kontakt osoba u pitanjima zaštite privatnosti je

Frau Aleksandra Trifkovic

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
AUSTRIJA
datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com

Ako imate pitanja, neodlučnosti ili pritužbe vezane za pravila o privatnosti ili naše rukovanje vašim podacima, obratite se našem povjereniku za zaštitu podataka Aleksandra Trifkovic.

Opseg obrade osobnih podataka ovisi o različitim čimbenicima, kao što su usluge koje koristite, usluge koje pružamo i koje koristite, priroda i opseg poslovnog odnosa s vama itd.
Osobni podaci odnose se na podatke koji omogućuju izradu zaključaka o vašoj osobnosti. To uključuje prije svega osobne podatke (ime, adresu, datum rođenja, pojedinosti o kontaktu itd.) ili podaci o legitimizaciji kao što su osobni dokumenti.

Također, osobni podaci mogu se prikupljati automatski posjetom našoj web stranici. Pojedinosti se mogu naći pod Posjet / korištenje naše web stranice.

Obrađuju se i podaci koje nam dostavite

Osim toga, možemo primati podatke iz javno dostupnih izvora (poput poslovnih registara, zemljišnih knjiga) ili od trećih strana, kao npr. putem poslovnih partnera, naših podružnica, kao dio pregovora o ugovoru ili izvršenja ugovora.

Ako ste primili ili unijeli pristupne podatke, korisničke zaporke ili zaporke, sami ćete biti odgovorni za čuvanje i povjerljivost ovih podataka.

Osobne podatke obrađujemo samo po potrebi i isključivo u skladu s primjenjivim zakonskim odredbama, posebice Uredbom o općoj zaštiti podataka (DSGVO) i nacionalnim zakonima o zaštiti podataka. Osobne podatke obrađujemo samo za izvršavanje predugovornih mjera, ispunjavanje ugovora i drugih poslovnih interesa ili obveza i obrađujemo samo u onoj mjeri u kojoj postoji pravna osnova za obradu, osobito za

  • ispunjavanje ugovornih obveza
  • ispunjavanje zakonskih obveza
  • zaštitu legitimnih interesa

Ako nema pravne osnove, podaci će biti obrađeni samo u kontekstu vašeg pristanka. S učinkom za budućnost imate pravo u bilo kojem trenutku opozvati vaš pristanak na obradu podataka. Opoziv je moguć u bilo kojem trenutku putem neformalne e-pošte (datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com) ili poštom (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH, Izjava o privatnosti, Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, AUSTRIJA).

Ako primite newsletter ili sudjelujete u anketama klijenata na temelju vašeg pristanka, otkazivanje možete izvršiti i putem veze označene u e-poruci vama poslanoj.

Osobni podaci se prosljeđuju samo u mjeri dopuštenoj zakonom i ukoliko je to neophodno za ispunjavanje ugovora, ispunjavanje zakonskih obveza ili izvršenje naloga ili čak ako ste zainteresirani za oglas za posao u jednom od naših koncerna.

Unutar tvrtke, samo oni odjeli ili zaposlenici dobivaju vaše podatke, kojima su potrebni za ispunjavanje ugovora, ispunjavanje zakonskih obveza ili zaštitu interesa. Ako koncern ispunjava ove zadatke, vaši će podaci biti proslijeđeni dotičnoj tvrtki. Kada se proslijede koncernu izvan Europske unije, osiguravamo da se europski standardi sigurnosti podataka uvijek održavaju. Na primjer, podaci se mogu proslijediti izvan Europske unije ako se prijavljujete za radno mjesto u koncernu izvan Europske unije ili usmjerite upite na takve tvrtke.

Osim toga, ugovoreni obrađivači naloga (kao što su operatori podatkovnih centara) dobivaju vaše podatke ako su potrebni za ispunjavanje vaših zadataka. Svi obrađivači naloga (drugim riječima, servisni partneri koji obrađuju podatke u naše ime) pružaju svoje usluge prema ugovoru o Pravilima o privatnosti, koji ih obvezuje da tretiraju vaše podatke povjerljivo i obrađuju ih samo u kontekstu pružanja usluga.

Za zaštitu vaših podataka poduzeli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od gubitka, manipulacije ili čak neovlaštenog pristupa. Te mjere se uvijek prilagođavaju odgovarajućem stanju tehnike.

Vaši se podaci pohranjuju samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obveza zadržavanja.

U svakom trenutku možete zatražiti pravo na informacije ili ispravke i prijenos podataka, kao i zatražiti brisanje ili ograničenje obrade vaših osobnih podataka. Svoj pristanak za obradu vaših osobnih podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku s budućim učinkom. Međutim, opoziv ne utječe na zakonitost obrade vaših osobnih podataka do opoziva.

Ako smatrate da ne obrađujemo vaše osobne podatke u skladu sa zakonom, molimo vas da nas kontaktirate. Na datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com ili pismom na AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH, Izjava o privatnosti, Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, AUSTRIJA možete nas obavijestiti o vašoj zabrinutosti.

Pritužbe možete također uputiti austrijskom tijelu za zaštitu podataka:

Österreichische Datenschutzbehörde (Austrijsko tijelo za zaštitu podataka)
Barichgasse 40 - 42
1030 Wien
Telefon: +43 1 52152 0
E-pošta: dsb@dsb.gv.at

Maloljetnici mlađi od 14 godina ne mogu dati djelotvoran pristanak za obradu podataka, već pristanak mora dati zakonski skrbnik. Ako dobijemo podatke od djece mlađe od 14 godina, i, ako postanemo svjesni toga, odmah ćemo obustaviti obradu takvih podataka.

Ako je potrebno, zadržavamo pravo izmjene naših pravila o privatnosti. Na našoj web stranici uvijek ćete naći najnoviju verziju pravila o privatnosti na www.quehenberger.com.

Kada obrađujemo podatke

Naše web stranice održava AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH sa sjedištem u Gewergebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, AUSTRIJA (u daljnjem tekstu: AQG). U sklopu posjete i korištenja naših web stranica, obrazaca i usluga prikupljaju se, obrađuju i pohranjuju razni podaci.

Odgovoran za obradu podataka je:

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
AUSTRIJA

1.1 Podaci preglednika

Kada koristite našu veb stranicu, naši veb poslužitelji automatski prikupljaju i pohranjuju informacije koje nam vaš preglednik prenosi (Podaci pristupa / Datoteke prijave na poslužitelja). To su informacije o:

  • vrsti i verziji preglednika
  • operacijskom sustavu koji se koristi
  • URL-u preporuke
  • nazivu računala pristupnog računala (IP-adresa)
  • vremenu zahtjeva poslužitelja
  • količini prenesenih podataka i poruci
  • tome da je li došlo do uspješnog pozivanja

IP adrese korisnika bit će izbrisane ili anonimne nakon kraja korištenja. U slučaju anonimizacije, IP adrese se mijenjaju na takav način da se ne mogu dodijeliti fizičkoj osobi s podacima koji su nam dostupni.

Podaci u takozvanim zapisnim datotekama vrednujemo u anonimnom obliku i isključivo u svrhu daljnjeg poboljšanja naše veb stranice kako bismo je učinili korisnijom i bržom za pronalaženje i popravak tehničkih pogrešaka. Nadalje, koriste se za kontrolu kapaciteta poslužitelja, kako bi mogli osigurati odgovarajuće količine podataka, ako je potrebno.

1.2 Kolačići za praćenje web stranica

Naša web stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem uređaju pomoću preglednika. Oni ne štete, ali služe kako bi naš web poslužitelj prepoznao vaše računalo i olakšao vam navigaciju i korištenje naše web stranice.

Koristimo kolačiće kako bismo našu veb stranicu učinili jednostavnijom i pružili vam optimalan posjet web stranici. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete.

Možete postaviti svoj preglednik da vas obavijesti prije nego što primite kolačić. To vam daje mogućnost da odlučite prihvaćate li kolačić. Također, možete postaviti svoj preglednik da onemogućuje kolačiće. Međutim, u ovom slučaju neke usluge naše web stranice možda neće ispravno funkcionirati. Više informacija o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici potražite u našoj obavijesti o kolačićima.

1.3 Google analitika za praćenje web stranica

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava takozvane "kolačiće", tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje vam omogućuju analizu korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju Google-ovom poslužitelju u SAD-u i tamo se pohranjuju.

Google je certificiran prema Sporazumu o zaštiti privatnosti, koji jamči da će se pridržavati Europskog zakona o zaštiti podataka (Privacy-Shield). Koristimo Google Analytics samo s aktiviranom IP anonimizacijom. To znači da će Google u zemljama članicama Europske unije ili u drugim zemljama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru skratiti IP adresu korisnika. Samo u iznimnim slučajevima će IP adresa biti poslana Google-ovom poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti.

U ime operatera ove web stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici i pružio operatoru web stranica druge usluge vezane za korištenje web stranice i korištenja Interneta. IP adresa koju pruža vaš preglednik u Google Analytics neće biti povezana s drugim Google-ovim podacima. Ti će podaci biti izbrisani nakon 26 mjeseci.

Možete spriječiti pohranu kolačića odgovarajućim postavljanjem vašeg softvera preglednika; međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti sve značajke ove web stranice u najvećoj mogućoj mjeri. Osim toga, možete spriječiti prikupljanje podataka generiranih kolačićima koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu), kao i obradu tih podataka od strane Google-a preuzimanjem i instaliranjem dostupnog dodatka preglednika sa sljedeće veze (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).
 
Dodatne informacije o Uvjetima upotrebe i privatnosti potražite pod http://www.google.com/analytics/terms ili ispod https://policies.google.com.

Podaci koje nam pošaljete putem obrasca za unos na našoj web stranici bit će pohranjeni u svrhu obrade zahtjeva za 14 dana na našim web poslužiteljima, a zatim će biti izbrisani. Pojedinosti o prosljeđivanju podataka možete naći pod „Tko prima koje podatke".

Prikupljaju se sljedeći osobni podaci:

  • Ime (obavezno polje)
  • Prezime (obavezno polje)
  • Tvrtka (obavezno polje)
  • Ulica, broj
  • Poštanski broj
  • Grad
  • Zemlja
  • E-pošta (obavezno polje)
  • Telefon (obavezno polje)
  • Područje (obavezno polje)
  • Predmet 
  • Poruka (obavezno polje)
  • Slanje kopije e-pošte zahtjeva
  • Potvrda čitanja Pravila o privatnosti

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opću uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim osobnim podacima“.

Podaci koje nam pošaljete putem obrasca za kontakt na upit kao podizvođač na našoj web stranici, prosljeđuju se odgovarajućem odjelu u svrhu obrade zahtjeva i brišu se nakon 14 dana od strane naših web poslužitelja. Pojedinosti o prosljeđivanju podataka možete naći pod „Tko prima koje podatke".

Prikupljaju se sljedeći osobni podaci:

  • Tvrtka (obavezno polje)
  • Ulica, broj
  • Poštanski broj
  • Grad
  • Zemlja (obavezno polje)
  • PDV-broj (obavezno polje)
  • Web stranica
  • Oslovljavanje
  • Ime
  • Prezime
  • Položaj
  • Telefon (obavezno polje)
  • E-pošta (obavezno polje)
  • Lokalni prijevoz Austrija
  • Linijski prijevoz Austrija
  • Čarter prijevoz Austrija
  • Lokalni prijevoz ostalih zemalja
  • Linijski međunarodni prijevoz
  • Čarter međunarodni prijevoz
  • Sprinter
  • Vozilo sa ceradom za lokalni prijevoz
  • Vozilo sa kovčegom za lokalni prijevoz
  • Kamion tegljač sa ceradom
  • Kamion tegljač sa kovčegom
  • WAB motorna vozila
  • Potvrda čitanja Pravila o privatnosti

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opću uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim osobnim podacima“.

Osobni podaci prikupljat će se samo ako nam ih navedete pri registraciji ili online-prijavi. Sljedeći osobni podaci prikupljat će se, obrađivati i upotrebljavati u svrhu usluga koje ste naručili i za obradu vaših upita i zahtjeva.

  • Oslovljavanje (obavezno polje)
  • Titula
  • Ime (obavezno polje)
  • Prezime (obavezno polje)
  • Adresa e-pošte (obavezno polje)
  • Telefon (obavezno polje)
  • Priloženi dokumenti za prijavu

Ako se kod nas prijavljujete za posao, potrebno je izraditi profil kandidata na našem portalu za prijave. Polja označena kao obavezna moraju se popuniti, u suprotnom neće biti moguće izraditi profil kandidata i poslati prijavu.

Izradom profila kandidata dajete nam privolu za uporabu vaših podataka za interno uparivanje posla, čak i ako ne postoji aktivna prijava te da vas možemo kontaktirati da bismo vam ponudili zanimljive poslove. Imate pravo na informacije, ispravak, brisanje, ograničenje kao i na prijenos svojih osobnih podataka te prigovor.

U okviru rada naše internetske stranice i našeg portala za prijavu, obrade vaših upita, prijave i vašeg korištenja naših usluga, ovlašćujemo (softverske) pružatelje usluga koji tijekom svojih aktivnosti mogu dobiti pristup vašim osobnim podacima. Isti su se obvezali da će poštivati važeće propise o zaštiti podataka. Za više informacija o našim davateljima usluga pošaljite upit na datenschutz@quehenberger.com.

Izradom profila kandidata prihvaćate da će vaši podaci, uključujući i dokumente za prijavu, biti proslijeđeni i obrađeni u svrhu internog uparivanja posla i cjelokupnog procesa prijave kontakt-osobama odgovarajućih podružnica i odjela unutar poduzeća AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP ili poduzećima u kojima sudjeluje koncern. Nadalje, suglasni ste da vas poduzeća mogu kontaktirati da bi vam ponudila posao u određenom području i/ili da vas uključe u daljnje faze procesa prijave (npr. centri za procjenu, testovi, itd.). Ovu suglasnost možete opozvati u bilo kojem trenutku na svojemu profilu kandidata. Istovremeno u bilo kojem trenutku možete izbrisati cijeli profil kandidata. Informacije o svojim pravima u odnosu na čl. 13. Opće uredbe o zaštiti podataka možete pronaći u poglavlju „Koja prava imate u odnosu na svoje osobne podatke“.

Na našoj web stranici nudimo vam mogućnost korištenja usluge naše ekspresne rezervacije. Ako koristite ovu uslugu kako biste naručili nalog za slanje pojedinačnih paketa, prikupljat će se sljedeći osobni podaci:

  • Korisničko ime (obavezno polje)
  • Ime (obavezno polje)
  • Prezime (obavezno polje)
  • E-pošta (obavezno polje)
  • Zaporka (obavezno polje)
  • Telefonski broj (obavezno polje)
  • Broj kupca
  • Tvrtka
  • Poštanski broj
  • Registracija pošiljke: Preuzimanje / isporuka, uklj. tiskanje naljepnica

Pojedinosti o prosljeđivanju vaših podataka možete naći pod „Tko prima koje podatke".

Prikupljeni osobni podaci bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obveza zadržavanja.

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opću uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim osobnim podacima“.

Na našoj web stranici nudimo vam mogućnost praćenja statusa slanja vaših ekspresnih paketa. Ako upotrebljavate ovu uslugu, broj tovarnog lista (broj paketa) koji ste unijeli prikupit će se i pohraniti kako bi generirali informacije o statusu.

Prikupljeni osobni podaci bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obveza zadržavanja.

Pojedinosti o prosljeđivanju vaših podataka možete naći pod „Tko prima koje podatke".

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opću uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim osobnim podacima“.

Na našoj web stranici nudimo vam korištenje ""Quehenberger alata za praćenje - praćenje pošiljke"" za dodjeljivanje pošiljaka i praćenje pošiljaka. Ako koristite ovu uslugu kako biste naručili nalog za slanje paleta, prikupit će se sljedeći osobni podaci: 

  • Korisničko ime
  • Ime
  • Prezime
  • E-pošta
  • Telefonski broj

Pojedinosti o prosljeđivanju vaših podataka možete naći pod „Tko prima koje podatke".

Prikupljeni osobni podaci bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obveza zadržavanja.

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opću uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim osobnim podacima“.

Kolačići-savjet

Kolačići su najmanje tekstualne datoteke pohranjene na vašem uređaju putem preglednika kada koristite našu web stranicu. Ove tekstualne datoteke sadrže podatke za pružanje usluga prilagođenih korisniku i web preglednici ih očitavaju. Kolačići omogućuju našoj web stranici da vas ponovo prepozna kako bi vam naš web poslužitelj mogao predstaviti individualiziranu, bolju, bržu i vašim potrebama bolje prilagođenu web stranicu.

Imajte na umu da možda nećete moći pristupiti nekom web-sadržaju kada blokirate kolačiće.

Uglavnom, razlikujemo kolačiće na sljedeće načine:

  • Kolačići vezani za sesiju: Oni se pohranjuju tijekom surfanja na našim web stranicama, na vašem računalu ili uređaju, a zatim se brišu.
  • Trajni kolačići: Ovi kolačići ostaju na vašem računalu duže vrijeme.
  • Kolačići treće strane: Ove kolačiće izrađuju web stranice partnera i ugrađuju u našu stranicu. Koriste se, na primjer, za isporuku personaliziranog oglašavanja.

"Općenito, koristimo internetske tehnologije (npr. kolačiće, Java Script) samo kako bismo vam olakšali rukovanje našom web stranicom i optimizirali našu ponudu i vašu komunikaciju s našim sadržajima:

Koristimo tzv. kolačiće temeljene na sesijama kako bi trenutnu sesiju održali aktivnom.

Koristimo kolačiće za analizu podataka. S tim možemo prepoznati, kako su primjerice naši obrasci prihvaćeni, koliko posjetitelja upotrebljava naše stranice ili koje su najposjećenije web stranice. 

Koristimo kolačiće treće strane kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našim sadržajem i oglasima.
 
Ova veb stranica također koristi usluge Google-ove veb analize. Više informacija o ovoj temi i općenite informacije o zaštiti podataka možete pronaći na adresi na Pravila o privatnosti."

Neke treće strane upotrebljavaju kolačiće na vašem računalu, posebno za registriranje ponašanja posjetitelja i prilagodbu ponuda (uključujući oglašavanje). Ovisno o platformi, postavlja se nekoliko kolačića treće strane. Kako treća strana koristi kolačiće, možete pročitati na odgovarajućim stranicama mreže. Informacije o mrežama mogu se naći u tablici u nastavku. Nemamo kontrolu nad kolačićima treće strane. Stoga preporučujemo da pregledate relevantne web stranice trećih strana kako biste utvrdili koji se kolačići koriste i kako ih se može upravljati. Za uobičajene pružatelje trećih strana kao što su Facebook, Google i još mnogi drugi "Digital Advertising Alliance" nudi način da napravi prikupljenu odbranu svih DAA tvrtki. Daljnje informacije možete pronaći u odjeljcima 4 i 5.

Kolačić, tehnologija ili ponuđač Zadatak Vijek trajanja
Google Analytics
__utma Omogućuje snimanje posjeta i posjetitelja. 2 Godine
__utmz Određuje koji izvor/kampanja dolazi od posjetitelja. 6 Mjeseci
__utmx Je li kolačić koji je posebno postavljen za testove i eksperimente u usluzi Google Analytics. 26 Mjeseci
__utmt Ograničite stopu zahtjeva za Google Analytics. 10 Minute
__utmb Koristi se za određivanje novih posjeta. 30 Minute
__utmc To će, u odnosu na __utmbom, utvrditi je li to novi (nedavni) posjet. Uklonit će se kada je tražilica zatvorena
__gat  Funkcionalni kolačić čiji se zadaci mogu razlikovati. 2 Godine
PHP
PHPSESSID PHP Session Cookie     Uklonit će se kada je tražilica zatvorena

U izborniku preglednika pronaći ćete opcije postavljanja za korištenje kolačića. Obično preglednik ima sljedeće opcije postavljanja:

  • Prikaz kolačića,
  • Dopusti kolačiće
  • Onemogući sve ili određene kolačiće,
  • Onemogući sve kolačiće prilikom zatvaranja preglednika,
  • Blokiraj kolačiće,
  • Obavijesti, kad trebate postaviti kolačić i
  • Proturječnost praćenju web analize

Za sljedeće preglednike naći ćete upute za onemogućavanje kolačića na stranicama proizvođača. Ako blokirate naše kolačiće u vašem pregledniku, nećete moći koristiti neke dijelove naše web stranice.

Pitanja o pravilima o privatnosti

Ovu web stranicu održava AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH.

Ako imate pitanja, neodlučnosti ili pritužbe vezane za pravila o privatnosti ili naše rukovanje vašim podacima, obratite se našem povjereniku za zaštitu podataka Aleksandra Trifkovic.

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Datenschutz (Izjava o privatnosti)
Aleksandra Trifkovic
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
Austria
datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com