Privacy Statement

Політика конфіденційності

Станом на: 04.2019

Положення про захист даних

Дотримання приватності є для нас особливо важливим. Нижче ми інформуємо вас, які особисті дані ми збираємо, як ці дані використовуються, кому вони передаються, які права є у васта у зв’язку із використанням даних. Окрім цього, ви дізнаєтесь, які заходи вживаються для збереження даних та з ким ви можете зв’язатись з питань захисту даних.

Відповідальність за обробку даних несе компанія АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (далі AQG)

АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH)
Ґевербеґебіт Норд 5 (Gewerbegebiet Nord 5)
5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen)
АВСТРІЯ (AUSTRIA)

або її афілійоване підприємство, яке займається відповідним питанням.

Вашою контактною особою є уповноважена особа з питань захисту даних

Aleksandra Trifkovic

АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH)
Ґевербеґебіт Норд 5 (Gewerbegebiet Nord 5)
5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen)
АВСТРІЯ (AUSTRIA)
datenschutz@quehenberger.com або dataprotection@quehenberger.com

Якщо у вас виникнуть питання, сумніви або скарги стосовно Політики конфіденційності або нашого поводження із вашими даними, просимо вас звертатися до уповноваженої особи з питань захисту даних Aleksandra Trifkovic.

Обсяг обробки особистих даних залежить від різних факторів, наприклад, від послуг, які ви бажаєте отримувати, сервісів, які ми надаємо та якими ви користуєтесь, від виду та обсягу ділових відносин із вами тощо.

Під особистими даними слід розуміти такі дані, які дозволяють зробити висновок, про яку особу йде мова. До них належать, насамперед, дані про особу (прізвище, адреса, дата народження, контактні дані тощо) або дані документів, що посвідчують особу.

Особисті дані можуть збиратись в автоматичному режимі при відвідуванні нашого веб-сайту. Детальну інформацію ви знайдете у Пункті Відвідування нашого веб-сайту.

Також здійснюється обробка і тих даних, які ви повідомляєте нам, коли

 
Ми також можемо отримувати дані із джерел з відкритим доступом (напр. реєстр юридичних осіб, поземельна книга) або від третіх осіб, напр. через наших ділових партнерів, через наші асоційовані підприємства, у рамках проведення переговорів щодо укладення договорів або у рамках виконання договорів.

Якщо ви одержали або ввели дані доступу, паролі користувача чи інші паролі, то у цьому випадку ви самі несете відповідальність за надійність зберігання та конфіденційність цих даних.

Ми здійснюємо обробку особистих даних тільки тоді, коли це є необхідним, та виключно у відповідності із нормами чинного законодавства, зокрема Загального регламенту із захисту даних та національних законів про захист даних. Ми здійснюємо обробку особистих даних тільки для виконання переддоговірних процедур, виконання договорів та для того, щоб мати змогу реалізувати інші інтереси підприємств або виконати інші обов’язки, і тільки тоді, коли для обробки даних є правові підстави, зокрема у таких випадках

  • виконання обов’язків відповідно до договорів
  • виконання юридичних зобов’язань
  • захист правових інтересів

За відсутності правових підстав обробка даних здійснюється тільки на підставі наданої вами згоди. У майбутньому ви завжди маєте право відкликати свою згоду на обробку даних. Відкликати згоду можна шляхом надсилання листа у довільній формі на електронну адресу (datenschutz@quehenberger.com чи dataprotection@quehenberger.com) або поштою (АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH), політика конфіденційності (Datenschutz), Ґевербеґебіт Норд 5 (Gewerbegebiet Nord 5), 5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen), АВСТРІЯ (AUSTRIA)).

Якщо ви на підставі вашої згоди одержуєте новини або берете участь в опитуванні клієнтів, то відкликати згоду також можна, перейшовши за спеціальним посиланням в електронному листі, якого вам було надіслано.

Особисті дані пересилаються тільки у тих випадках, коли це дозволено законодавством та коли це необхідно для виконання договору, виконання юридичних зобов’язань, для виконання замовлення або у випадку, коли ви цікавитесь оголошенням про вакансію в одному із підприємств нашого концерну.

Всередині підприємства ваші дані одержують тільки ті відділи або працівники, яким вони потрібні для виконання договору, виконання юридичних обов’язків або для захисту певних інтересів. Якщо ці завдання виконує підприємство концерну, то ваші дані передаються до відповідного підприємства. При передачі до підприємства концерну за межами Європейського Союзу ми дбаємо про те, щоб завжди було дотримано європейських стандартів захисту даних. Дані передаються за межі Європейського Союзу, наприклад, тоді, коли ви подаєте резюме на заміщення вакантної посади у підприємстві концерну за межами Європейського Союзу або спрямовуєте свій запит до такого підприємства.

Окрім цього, ваші дані одержують наші підрядники (напр. оператори процесингового центру), якщо ці дані потрібні їм для виконання поставлених перед ними завдань. Усі оператори (іншими словами – сервісні партнери, які здійснюють обробку даних за нашим дорученням) надають свої послуги на підставі договору, який відповідає положенням про захист даних та зобов’язує їх дотримуватись конфіденційності стосовно ваших даних та здійснювати їх обробку тільки у рамках надання послуги.

Для захисту ваших даних ми вжили ряд відповідних технічних та організаційних заходів. Вони захищають ваші дані від втрат, маніпуляцій та від несанкціонованого доступу до них. Ці заходи постійно удосконалюються відповідно до рівня технічного розвитку.

Ваші дані зберігаються впродовж максимально необхідного для цього періоду часу, якщо це не суперечить вимогам законодавства, а з іншого боку – впродовж часу, передбаченого законодавством для виконання обов’язку зберігання інформації.

Ви можете у будь-який час скористатись своїм правом на одержання інформації або уточнення чи передачу даних, а також правом на видалення або обмеження обробки ваших особистих даних. Ви можете у будь-який час відкликати свою згоду на обробку ваших особистих даних, припинивши, таким чином, обробку даних з моменту відкликання заяви. Проте, обробка ваших особистих даних до моменту відкликання згоди вважається законною.

Якщо у вас є підозра, що ми здійснюємо обробку ваших особистих даних із порушенням законодавства, просимо одразу ж зв’язуватись із нами. Про свої сумніви ви можете повідомити, написавши нам на електронну адресу datenschutz@quehenberger.com чи dataprotection@quehenberger.com або надіславши листа поштою на адресу: АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH), політика конфіденційності (Datenschutz), Ґевербеґебіт Норд 5 (Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen), АВСТРІЯ (AUSTRIA)). 

Ви також можете подати скаргу до Австрійського органу із нагляду за дотриманням законодавства із захисту даних:

Österreichische Datenschutzbehörde
(Австрійський орган із нагляду за дотриманням законодавства із захисту даних)
Barichgasse 40 - 42
1030 Wien
телефон: +43 1 52152 0
електронна пошта: dsb@dsb.gv.at

Особи віком до 14 років не можуть надавати згоди на обробку даних, така згода може надаватись тільки їх батьками або опікунами. Якщо ми одержали дані від дітей, що не досягли 14-річного віку, то ми припиняємо обробку таких даних одразу ж, коли нам про це стає відомо.

На випадок відповідної потреби ми залишаємо за собою право вносити відповідні зміни до нашої Заяви про дотримання конфіденційності. Із поточною редакцією Заяви про дотримання конфіденційності ви зможете завжди ознайомитись на нашому веб-сайті www.quehenberger.com.

Коли ми обробляємо дані?

Наші веб-сайти обслуговуються компанією АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH), що знаходиться у Ґевербеґебіт Норд, 5 (Gewerbegebiet Nord 5), 5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen), Австрія (AUSTRIA) (далі AQG).

Відповідальність за обробку даних несе:

АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH)
Ґевербеґебіт Норд 5 (Gewerbegebiet Nord 5)
5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen)
АВСТРІЯ (AUSTRIA)

1.1 Дані браузера

Коли ви заходите на наш веб-сайт, наші веб-сервери автоматично збирають та зберігають інформацію, яку нам передає ваш браузер (Дані доступу / журнали сервера). Це інформація про

  • тип та версію браузера,
  • операційну систему
  • URL переходу
  • ім’я комп’ютера
  • з якого здійснюється доступ (IP-адреса)
  • час запиту до сервера
  • передану кількість даних
  • повідомлення про те чи був запит успішним

IP-адреси користувачів після завершення візиту видаляються або анонімізуються. При анонімізації IP-адреси змінюються таким чином, що, навіть маючи певну інформацію, ми не зможемо співвіднеси їх із конкретною фізичною особою.

Дані у так званих журналах (logfiles) використовуються нами як анонімні дані виключно з тією метою, щоб у подальшому покращувати наш веб-сайт, робити його зручнішим для користувачів, а також з метою швидкого виявлення та усунення технічних помилок. Окрім цього, вони використовуються для управління потужностями серверів, щоб при потребі надавати відповідний обсяг даних.

1.2 Файли «tracking-cookies» на веб-сайті

Наш веб-сайт використовує так звані файли «cookies». Це невеликі текстові файли, які при допомозі браузера зберігаються на вашому кінцевому пристрої. Вони не завдають ніякої шкоди, а служать для того, щоб наш веб-сервер повторно розпізнав ваш комп’ютер та полегшив для вас навігацію та користування нашим веб-сайтом.

Ми використовуємо файли «cookies» для того, щоб зробити наш веб-сайт зручнішим для користувачів та щоб ви могли оптимально використовувати його можливості. Деякі файли «cookies» зберігаються на вашому кінцевому пристрої до того моменту, доки ви їх не видалите.

Ви можете налаштувати ваш браузер таким чином, що він завчасно повідомлятиме вас про отримання файлу «cookie». Це дозволить вам вирішувати, чи приймати такі файли. Ви також можете налаштувати ваш браузер таким чином, щоб вимкнути файли «cookies». Проте у такому випадку деякі сервіси нашого веб-сайту можуть працювати неправильно. Детальну інформацію про файли «cookies», що використовуються на цьому веб-сайті, ви знайдете у розділі Використання файлів «cookies».

1.3 Сервіс відстеження «Google Analytics» на веб-сайті

Цей веб-сайт використовує Google Analytics, сервіс веб-аналітики від компанії Google Inc. («Google»). Google Analytics використовує т.зв. файли «cookies», текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері та дозволяють аналізувати вашу відвідуваність веб-сайту. Як правило, інформація про вашу відвідуваність цього веб-сайту, яку генерують «cookies», передається на сервер компанії Google у США та зберігається на ньому.

Компанія Google пройшла сертифікацію відповідно до угоди між ЄС та США про правила обміну конфіденційними даними та гарантує дотримання норм європейського законодавства про захист даних (Privacy-Shield). Ми використовуємо сервіс Google Analytics тільки із активацією функції анонімності IP-адреси. Це означає, що всередині Європейського Союзу або в інших державах угоди про Європейський економічний простір IP-адреса користувача скорочується сервісами Google. Тільки у виняткових випадках IP-адреса передається на сервер компанії Google у США та скорочується там.

За дорученням адміністратора цього веб-сайту компанія Google використовуватиме цю інформацію для оцінки вашого користування веб-сайтом, складання звітності про активність на веб-сайті та для надання адміністраторові сайту інших послуг, пов’язаних із відвідуванням веб-сайту та користуванням мережею Інтернет. IP-адреса, передана вашим браузером у рамках роботи Google Analytics, не співвідноситься з іншими даними Google. Через 26 місяців ці дані видаляються.

Ви можете вимкнути збереження файлів «cookies», змінивши налаштування вашого браузера; однак ми чітко наголошуємо на тому, що у цьому випадку ви не зможете повноцінно користуватись усіма сервісами цього веб-сайту. Крім того, ви можете заборонити збирання компанією Google даних, які генеруються файлом «cookie» та стосуються вашого користування веб-сайтом (включаючи і вашу IP-адресу), а також обробку цих даних компанією Google, завантаживши та встановивши плагін для браузера за посиланням (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=uk). 

Детальнішу інформацію про умови використання та захист даних можна знайти за посиланням http://www.google.com/analytics/terms або https://policies.google.com.

Дані, які ви передаєте нам через форму на нашому веб-сайті, зберігаються на наших веб-серверах з метою опрацювання запиту впродовж 14 днів, а потім видаляються. Детальну інформацію про передачу даних ви знайдете у розділі «Хто і які дані одержує».

Проводиться збирання таких особистих даних:

  • ім’я (обов’язкове поле)
  • прізвище (обов’язкове поле)
  • назва фірми (обов’язкове поле)
  • вулиця, номер будинку
  • поштовий індекс
  • місто
  • країна
  • адреса електронної пошти (обов’язкове поле)
  • номер телефону (обов’язкове поле)
  • область (обов’язкове поле)
  • тема 
  • повідомлення (обов’язкове поле)
  • відправлення копії електронного листа запиту
  • підтвердження про ознайомлення із змістом Заяви про дотримання конфіденційності

Інформацію про ваші права відповідно до § 13 Загального регламенту із захисту даних ви знайдете у розділі «Які права є у вас стосовно ваших особистих даних».

Дані, які ви як субпідрядник передаєте нам через форму зворотного зв’язку на нашому веб-сайті для запиту, передаються з метою опрацювання запиту до відповідного підрозділу та через 14 днів видаляються з наших веб-серверів. Детальну інформацію про передачу даних ви знайдете у розділі «Хто і які дані одержує».

Проводиться збирання таких особистих даних:

  • назва фірми (обов’язкове поле)
  • вулиця, номер будинку
  • поштовий індекс
  • місто
  • країна (обов’язкове поле)
  • номер платника ПДВ (обов’язкове поле)
  • веб-сайт
  • звертання
  • ім’я
  • прізвище
  • посада
  • номер телефону (обов’язкове поле)
  • адреса електронної пошти (обов’язкове поле)
  • місцеві перевезення в Австрії
  • регулярні перевезення в Австрії
  • чартерні перевезення в Австрії
  • місцеві перевезення в інших країнах
  • міжнародні регулярні перевезення
  • міжнародні чартерні перевезення
  • мікроавтобус
  • транспортний засіб для місцевих перевезень – тент
  • транспортний засіб для місцевих перевезень – фургон
  • сідельний тягач
  • сідельний тягач – тент
  • сідельний тягач – фургон
  • автомобіль із змінним кузовом
  • підтвердження про ознайомлення із змістом Заяви про дотримання конфіденційності

Інформацію про ваші права відповідно до § 13 Загального регламенту із захисту даних ви знайдете у розділі «Які права є у вас стосовно ваших особистих даних».

Персональні дані збираються, лише коли ви надаєте їх під час реєстрації або подання онлайн-заяви про прийняття на роботу. Наведені нижче персональні дані збираються, обробляються й використовуються з метою надання вам замовлених послуг і для обробки ваших запитів і заявок.

  • Звертання (поле, обов’язкове для заповнення)
  • Вчене звання
  • Ім’я (поле, обов’язкове для заповнення)
  • Прізвище (поле, обов’язкове для заповнення)
  • Адреса електронної пошти (поле, обов’язкове для заповнення)
  • Телефон (поле, обов’язкове для заповнення)
  • Документи, що додаються до заяви про прийняття на роботу

Якщо ви подаєте заяву про прийняття на певну посаду в нашій компанії, вам необхідно створити персональну сторінку кандидата на нашому порталі вакансій. Поля, позначені як обов’язкові, необхідно заповнити. В іншому разі буде неможливо створити персональну сторінку кандидата та, отже, подати заяву.

Створюючи персональну сторінку кандидата, ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо використовувати ваші дані для внутрішнього узгодження посад, навіть якщо відкритої вакансії немає, а також щоб зв’язуватися з вами та пропонувати посади, які можуть вас зацікавити. Ви маєте право отримати інформацію про свої персональні дані, виправити їх, видалити, обмежити їхнє використання та передавання, а також скасувати дозвіл на їх обробку.

Щоб обробляти ваші запити й заяви та надавати вам послуги, у межах роботи нашого веб-сайту та порталу вакансій ми залучаємо постачальників послуг (програмного забезпечення), які можуть отримати доступ до ваших персональних даних під час виконання своїх обов’язків. Ми зобов’язали їх дотримуватися чинних положень законодавства про захист даних. Щоб отримати додаткову інформацію про наших постачальників послуг, надішліть запит на адресу електронної пошти datenschutz@quehenberger.com.

Створюючи персональну сторінку кандидата, ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані, зокрема документи, додані до заяви про прийняття на роботу, оброблятимуться та надсилатимуться контактним співробітникам відповідних філій і спеціалізованих підрозділів групи AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP або до компаній, з якими співпрацює компанія концерну, з метою внутрішнього узгодження посад і реалізації процесу прийняття на роботу в цілому. Крім того, ви погоджуєтеся з тим, що компанії можуть зв’язуватися з вами, щоб пропонувати відповідні посади та/або залучати вас до подальших етапів процесу здобуття посади (наприклад, запрошувати до центрів оцінювання професійної придатності, проводити тести тощо). Ви можете в будь-який час скасувати цю згоду на персональній сторінці кандидата. Крім того, ви можете в будь-який час видалити всю персональну сторінку кандидата. Інформацію про свої права відповідно до § 13 ЗРЗД можна знайти в розділі «Ваші права стосовно персональних даних».

Зберігання та захист даних

Дані вашої персональної сторінки кандидата буде автоматично видалено через 18 місяців після останнього використання сторінки. У разі скасування заяви ми зберігаємо всі дані та документи, що її стосуються, а також листування протягом 18 місяців. Потім вони видаляються автоматично. У разі прийняття на роботу ваші дані та документи надалі використовуватимуться в межах трудових відносин.

Ми вживаємо всіх технічних і організаційних заходів, доступних на сьогодні, для захисту ваших персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу та неправомірного використання.

На нашому веб-сайті ми пропонуємо вам можливість скористатися нашою послугою швидкого онлайн-бронювання. Якщо ви робите через цей сервіс замовлення із відправлення окремих пакетів, то для цього збираються такі особисті дані:

  • ім’я користувача (обов’язкове поле)
  • ім’я (обов’язкове поле)
  • прізвище (обов’язкове поле)
  • адреса електронної пошти (обов’язкове поле)
  • пароль (обов’язкове поле)
  • номер телефону (обов’язкове поле)
  • номер клієнта
  • назва фірми
  • поштовий індекс
  • реєстрація відправлення: забирається одержувачем / доставка, включ. друк етикеток

Детальну інформацію про передачу ваших даних ви знайдете у Розділі «Хто і які дані одержує».

Одержані особисті дані зберігаються впродовж максимально необхідного для цього періоду часу, якщо це не суперечить вимогам законодавства, а з іншого боку – впродовж часу, передбаченого законодавством для виконання обов’язку зберігання інформації.

Інформацію про ваші права відповідно до § 13 Загального регламенту із захисту даних ви знайдете у розділі «Які права є у вас стосовно ваших особистих даних».

На нашому веб-сайті ми пропонуємо вам можливість слідкувати за статусом вашого експрес-пакета після відправлення. Якщо ви користуєтесь такою послугою, то для генерування інформації про статус реєструється та зберігається введений вами номер накладної (номер пакета).

Одержані особисті дані зберігаються впродовж максимально необхідного для цього періоду часу, якщо це не суперечить вимогам законодавства, а з іншого боку – впродовж часу, передбаченого законодавством для виконання обов’язку зберігання інформації.

Детальну інформацію про передачу ваших даних ви знайдете у Розділі «Хто і які дані одержує».

Інформацію про ваші права відповідно до § 13 Загального регламенту із захисту даних ви знайдете у розділі «Які права є у вас стосовно ваших особистих даних».

На нашому веб-сайті ми пропонуємо вам можливість користування послугою «Quehenberger Tracking Tools – відстеження відправлень» для того, щоб роботи замовлення із відправлення та відслідковувати їх. Якщо ви робите через цей сервіс замовлення із відправлення піддонів, то для цього збираються такі особисті дані:

  • ім’я користувача
  • ім’я
  • прізвище
  • адреса електронної пошти
  • номер телефону

Детальну інформацію про передачу ваших даних ви знайдете у Розділі «Хто і які дані одержує».

Одержані особисті дані зберігаються впродовж максимально необхідного для цього періоду часу, якщо це не суперечить вимогам законодавства, а з іншого боку – впродовж часу, передбаченого законодавством для виконання обов’язку зберігання інформації.

Інформацію про ваші права відповідно до § 13 Загального регламенту із захисту даних ви знайдете у розділі «Які права є у вас стосовно ваших особистих даних».

Файли «cookies» натяк

Файли «cookies» – це невеликі текстові файли, які зберігаються через браузер на вашому кінцевому пристрої, коли ви заходите на наш веб-сайт. Ці текстові файли зчитуються браузером та містять інформацію, яка дозволяє надавати користувачеві зручні сервіси. Файли «cookies» дозволяють нашому веб-сайтові повторно вас розпізнавати, щоб наш веб-сайт, який зберігається на нашому веб-сервері, відображався для вас більш індивідуально, краще, швидше та був більше орієнтований на ваші запити.

Тому просимо зауважити, що у випадку блокування файлів «cookies» існує ймовірність відсутності доступу до деякого веб-контенту.

Як правило, розрізняють такі види файлів «cookies»:

  • Сесійні файли «cookies»: Такі файли під час вашого перебування на нашому веб-сайті зберігаються на вашому комп’ютері або кінцевому пристрої, після чого видаляються.
  • Файли «cookies» тривалого зберігання: Такі файли «cookies» зберігаються на вашому комп’ютері впродовж тривалого часу.
  • Файли «cookies» від третіх постачальників: Такі файли «cookies» створюються веб-сайтами партнерів та встановлюються на нашому веб-сайті. Вони служать, наприклад, для виведення персоналізованої реклами.

"Як правило, ми використовуємо Інтернет-технології (напр. cookies, Java-Script) тільки для того, щоб полегшити для вас користування нашим веб-сайтом, оптимізувати нашу пропозицію та ваші звернення до нашого контенту:

  • Ми використовуємо так звані сесійні файли «cookies», щоб підтримувати активною поточну сесію.
  • Ми використовуємо файли «cookies» для аналізу даних. Таким чином ми можемо розпізнавати, як, наприклад, були прийняті дані через наші форми, скільки відвідувачів користуються нашим веб-сайтом або які веб-сайти є найбільш відвідуваними. 
  • Ми використовуємо файли «cookies» від третіх постачальників, які служать для того, щоб краще інформувати вас при допомозі нашого контенту та рекламних оголошень.

Цей веб-сайт використовує сервіси веб-аналітики від Google. Додаткову інформацію з цієї теми та загальну інформацію щодо захисту даних можна знайти в розділі Політика конфіденційності.

"Деякі треті постачальники встановлюють файли «cookies» на ваш комп’ютер, щоб, зокрема, реєструвати поведінку користувачів та персоналізувати пропозиції (включаючи рекламу). В залежності від платформи використовуються різні файли «cookies» від третіх постачальників. Ознайомитись із тим, як третій постачальник поводиться із файлами «cookies», ви можете на відповідних сторінках у мережі. Посилання на мережі ви знайдете у таблиці. Ми ніяким чином не можемо контролювати файли «cookies» третіх постачальників. Тому ми рекомендуємо належним чином перевіряти відповідні веб-сайти третіх постачальників на предмет того, які файли «cookies» на них використовуються та як здійснюється керування ними. Стосовно таких загальновідомих третіх постачальників як Facebook, Google та ін. асоціація «Digital Advertising Alliance» пропонує можливість подати загальну відмову від сервісів усіх підприємств-учасників асоціації DAA. Додаткову інформацію ви знайдете у пунктах 4 та 5.

Cookie, технологія або постачальник     Завдання     Тривалість використання    
Google Analytics
__utma Дозволяє вести облік даних про відвідуваність та відвідувачів.     2 роки    
__utmz Виявляє, з якого джерела / від якої кампанії користувач заходить на веб-сайт.     6 місяці
__utmx Існує файл «cookie», який використовується спеціально для тестування та експериментів всередині системи аналітики.     26 місяці
__utmt Обмежити частоту запитів до Google Analytics     10 хвилини    
__utmb Використовується для виявлення нових відвідувачів.     30 хвилини    
__utmc Таким чином при допомозі файлу __utmb визначається, чи є візит на сайт новим (повторним).    
Видаляється при закритті браузера
__gat Функціональний файл «cookie», завдання якого можуть відрізнятись.     2 роки    
PHP
PHPSESSID PHP Session Cookie     Видаляється при закритті браузера    

У меню вашого браузера ви знайдете варіанти налаштувань щодо використання файлів «cookies». Зазвичай у браузері є такі варіанти налаштувань:

  • Переглянути файли «cookies»,
  • Дозволити файли «cookies»,
  • Вимкнути усі або вибрані файли «cookies»,
  • Вимкнути усі файли «cookies» при закритті браузера,
  • Заблокувати файли «cookies»,
  • Сповіщати про встановлення файлу «cookie», а також
  • Відмова від веб-аналізу для відстеження

Інструкцію із вимкнення файлів «cookies» для зазначених браузерів ви зможете знайти на сайтах їх розробників. Якщо ви заблокуєте наші файли «cookies», то ви не зможете користуватись деякими розділами нашого веб-сайту.

Питання стосовно Політики конфіденційності

Цей сайт обслуговується компанією АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH).

Якщо у вас виникнуть питання, сумніви або скарги стосовно Політики конфіденційності або нашого поводження із вашими даними, просимо вас звертатися до уповноваженої особи з питань захисту даних Aleksandra Trifkovic.

АВГУСТІН КВЕНБЕРГЕР ГРУП ГмбХ (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH)
Захист даних (Datenschutz)
Aleksandra Trifkovic
Ґевербеґебіт Норд, 5 (Gewerbegebiet Nord 5)
5204 Штрассвальхен (5204 Straßwalchen)
Австрія (Austria)
datenschutz@quehenberger.com або dataprotection@quehenberger.com