Zaštita podataka napisana na sivoj pozadini. Zaštita podataka napisana na sivoj pozadini.

Politika privatnosti

Stanje: 04/2019

Pravilia o zaštiti podataka

Vaša privatnost je vrlo važna za nas. U nastavku ćemo vas obavestiti o ličnim podacima koje prikupljamo, o načinu na koji se podaci upotrebljavaju, kome se prenose i koja prava imate u vezi sa korištenjem podataka. Takođe ćete saznati koje su mere zaštite podataka i kako nas možete kontaktirati po pitanjima zaštite podataka.

Odgovorna za obradu podataka je AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH (u daljem tekstu AQG)

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
AUSTRIA / AUSTRIJA

ili povezana grupa kompanija koja su pogođena tim pitanjem.

Kao službenik za zaštitu podataka, vaša kontakt osoba za pitanja o zaštiti podataka je

Frau Martina Ebner

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
AUSTRIA / AUSTRIJA
datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com

Ako imate pitanja, nejasnoće ili žalbe u vezi sa politikom privatnosti ili našim ophođenjem sa vašim podacima, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka Martina Ebner-a.

Opseg obrade ličnih podataka zavisi od različitih faktora, kao što su usluge koje koristite, usluge koje pružamo i koje koristite, priroda i opseg poslovnog odnosa sa vama itd.

Lični podaci se odnose na podatke koji omogućuju izradu zaključaka o vašoj ličnosti. To uključuje pre svega lične podatke (ime, adresu, datum rođenja, pojedinosti o kontaktu itd.) ili podaci o legitimizaciji kao što su lična dokumenta.

Podaci se mogu prikupljati automatski posetom našoj web stranici. Pojedinosti se mogu naći pod Posjeta / korišćenje naše web stranice.

Obrađuju se i podaci koje nam dostavite

Osim toga, možemo primati podatke iz javno dostupnih izvora (poput poslovnih registara, katastra) ili od trećih strana, kao npr. putem poslovnih partnera, naših podružnica, kao dio pregovora o ugovoru ili izvršenja ugovora. 

Ako ste primili ili uneli pristupne podatke, korisničke lozinke ili lozinke, sami ćete biti odgovorni za čuvanje i poverljivost ovih podataka.

Lične podatke obrađujemo samo po potrebi i isključivo u skladu sa primenjivim zakonskim odredbama, posebno Uredbom o opštoj zaštiti podataka (DSGVO) i nacionalnim zakonima o zaštiti podataka. Lične podatke obrađujemo samo za izvršavanje predugovornih mera, ispunjavanje ugovora i drugih poslovnih interesa ili obaveza i obrađujemo samo u onoj meri u kojoj postoji pravna osnova za obradu, naročito za

  • ispunjavanje ugovornih obaveza
  • ispunjavanje zakonskih obaveza
  • zaštitu legitimnih interesa

 
Ako nema pravne osnove, podaci će biti obrađeni samo u okviru vašeg pristanka. Sa učinkom za budućnost imate pravo u bilo kojem trenutku opozvati vaš pristanak na obradu podataka. Opoziv je moguć u bilo kojem trenutku putem neformalnog e-maila (datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com) ili poštom (AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH, Zaštita privatnosti (Datenschutz), Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, AUSTRIJA / AUSTRIA).

Ako primite newsletter ili učestvujete u anketama klijenata na osnovu vašeg pristanka, otkazivanje možete izvršiti i putem linka označenog u e-mailu vama poslatom.

Lični podaci se prosleđuju samo u meri dopuštenoj zakonom i ukoliko je to neophodno za ispunjavanje ugovora, ispunjavanje zakonskih obaveza ili izvršenje naloga ili čak ako ste zainteresovani za oglas za posao u jednom od naših koncerna.

Unutar komapanije, samo ona odelenja ili zaposleni dobijaju vaše podatke, kojima su potrebni za ispunjavanje ugovora, ispunjavanje zakonskih obaveza ili zaštitu interesa. Ako koncern ispunjava ove zadatke, vaši podaci će biti prosleđeni dotičnoj kompaniji. Kada se proslede koncernu izvan Evropske unije, osiguravamo da se evropski standardi sigurnosti podataka uvek održavaju. Na primer, podaci se mogu proslediti izvan Evropske unije ako se prijavljujete za radno mesto u koncernu izvan Evropske unije ili usmerite upite na takve kompanije.

Osim toga, ugovoreni obrađivači naloga (kao što su operatori centra za prenos podataka) dobijaju vaše podatke ako su potrebni za ispunjavanje vaših zadataka. Svi obrađivači naloga (drugim rečima, servisni partneri koji obrađuju podatke u naše ime) pružaju svoje usluge prema ugovoru o Pravilima o privatnosti, koji ih obavezuje da tretiraju vaše podatke poverljivo i obrađuju ih samo u kontekstu pružanja usluga.

Za zaštitu vaših podataka preduzeli smo odgovarajuće tehničke i organizione mere kako bismo zaštitili vaše podatke od gubitka, manipulacije ili čak neovlaštenog pristupa. Te mere se uvek prilagođavaju odgovarajućem stanju tehnike.

Vaši podaci se čuvaju samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obaveza zadržavanja.

U svakom trenutku možete zatražiti pravo na informacije ili ispravke i prenos podataka, kao i zatražiti brisanje ili ograničenje obrade vaših ličnih podataka. Svoj pristanak za obradu vaših ličnih podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku sa budućim učinkom. Međutim, opoziv ne utiče na zakonitost obrade vaših ličnih podataka do opoziva.

Ako smatrate da ne obrađujemo vaše lične podatke u skladu sa zakonom, molimo vas da nas kontaktirate. Na datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com ili pismom na AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH, Zaštita privatnosti (Datenschutz), Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, AUSTRIJA / AUSTRIA možete nas obavestiti o vašoj zabrinutosti.

Pritužbe možete takođe uputiti austrijskom organu za zaštitu podataka:

Österreichische Datenschutzbehörde
Barichgasse 40 - 42
1030 Wien
Telefon: +43 1 52152 0
E-Mail: dsb@dsb.gv.at

Maloletnici mlađi od 14 godina ne mogu dati delotvoran pristanak za obradu podataka, već mora biti dat pristanak zakonskog staratelja. Ako dobijemo podatke od dece mlađe od 14 godina, i ako postanemo svesni toga, odmah ćemo obustaviti obradu takvih podataka.

Ako je potrebno, zadržavamo pravo izmene naše izjave o zaštiti podataka. Na našoj web stranici uvek ćete naći najnoviju verziju pravila o privatnosti na www.quehenberger.com.

Kada obrađujemo podatke?

Naše web stranice održava AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH sa sjedištem u Gewerbegebiet Nord 5, 5204 Straßwalchen, AUSTRIJA (u daljnjem tekstu: AQG). U sklopu posjete i korištenja naših web stranica, obrazaca i usluga prikupljaju se, obrađuju i čuvaju razni podaci.

Odgovoran za obradu podataka je:

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
AUSTRIJA / AUSTRIA

1.1 Podaci pretraživača

Kada koristite našu veb stranicu, naši veb serveri automatski prikupljaju i čuvaju informacije koje nam šalje vaš pretraživač (Podaci pristupa / Datoteke prijave na server). Ovo su podaci o

  • vrsti i verziji pretraživača
  • korišćenom operativnom sistemu
  • URL adresaru
  • nazivu hosta pristupnog računara (IP adresa)
  • vremenu zahteva servera
  • količini prenesenih podataka
  • poruci da li je pozivanje bilo uspešno

IP adrese korisnika će biti izbrisane ili anonimizovane nakon završetka korišćenja. U slučaju anonimizacije, IP adrese se menjaju na način da se ne mogu dodeliti određenom fizičkom licu sa informacijama koje su nam date na raspolaganje.

Podaci u tim takozvanim evidencionim datotekama su ocenjeni od strane nas u anonimnom obliku i isključivo u svrhu daljeg unapređenja naše veb stranice kako bi je učinili korisnijom i brže pronašli i popravili tehničke greške. Pored toga, koriste se za kontrolu kapaciteta servera, kako bi, ako je potrebno, mogli da stave na raspolaganje odgovarajuće količine podataka.

1.2 Kolačići za praćenje web stranica

Naša veb stranica koristi takozvane kolačiće. Ovo su male tekstualne datoteke koje su sačuvane na vašem uređaju pomoću pretraživača. Oni ne nanose nikakve štete, već služe da naš veb server prepozna vaš računar i olakša vam navigaciju i korišćenje naše veb stranice.

Koristimo kolačiće kako bi naša veb stranica bila razumljiva za akorisnika i pružila vam optimalnu posetu veb stranice. Neki kolačići ostaju sačuvani na vašem uređaju dok ih ne izbrišete.

Možete da podesite vaš pretraživač tako da vas obavesti pre nego što primite kolačić. Ovo vam daje mogućnost da odlučite da li prihvatate kolačić. Takođe možete podesiti vaš pretraživač da onemogući kolačiće. Međutim, u ovom slučaju neke usluge naše veb stranice možda neće funkcionisati pravilno. Više informacija o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici potražite u našem obaveštenju o kolačićima.

1.3 Google analitika za praćenje web stranica

Ova veb stranica koristi Google Analytics, uslugu veb analitike koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi takozvane ""kolačiće"", tekstualne datoteke koje su sačuvane na vašem računaru i koje omogućavaju analizu korištenja veb stranice od strane vas. Informacije o vašoj upotrebi ove veb stranice generisane pomoću kolačića obično se šalju na Google server u SAD-u i tamo se čuvaju.

Google je sertifikovan prema Sporazumu o zaštiti privatnosti, koji garantuje da će se pridržavati Evropskog zakona o zaštiti podataka (Privacy Shied). Koristimo Google Analytics samo sa aktiviranom IP anonimizacijom. To znači da će Google u zemljama članicama Evropske unije ili u drugim ugovornim državama Sporazuma o Evropskom ekonomskom prostoru skratiti IP adresu korisnika. Samo u izuzetnim slučajevima će IP adresa biti poslata Google-ovom serveru u SAD i tamo će se skratiti.

U ime operatora ove veb stranice, Google će koristiti ove informacije da proceni vašu upotrebu veb stranice, da sastavlja izveštaje o aktivnostima na veb stranici i da pruža operateru veb stranice druge usluge vezane za korišćenje veb stranice i korištenje interneta. IP adresa koju pruža vaš pretraživač u okviru Google Analytics neće se spojiti sa drugim podacima koje nudi Google. Ti podaci će biti izbrisani nakon 26 mjeseci.

Možete sprečiti čuvanje kolačića odgovarajućim podešavanjem vašeg softvera pretraživača; međutim, imajte na umu da ukoliko to učinite, možda nećete moći da koristite sve funkcije ove veb stranice u punom obimu. Pored toga, možete sprečiti prikupljanje podataka kreiranih od strane kolačića i koji se odnose na vaše korišćenje veb stranice (uključujući i vašu IP adresu), kao i obradu ovih podataka od strane Google-a preuzimanjem i instalacijom dostupnog Plug-in-a pretraživača sa sledeće veze (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

Više informacija o uslovima korišćenja i zaštiti podataka, naći ćete na http://www.google.com/analytics/terms ili ispod https://policies.google.com.

Podaci koje nam dostavite putemobrasca za unos na našoj veb stranici biće sačuvani na našim veb serverima u cilju obrade zahteva za 14 dana, a zatim izbrisani. Pojedinosti o prosleđivanju podataka možete naći pod "Ko prima koje podatke".

Prikupljaju se sledeći lični podaci:

  • Ime (obavezno polje)
  • Prezime (obavezno polje)
  • Kompanija (obavezno polje)
  • Ulica, broj
  • Poštanski broj
  • Grad
  • Zemlja
  • E-mail (obavezno polje)
  • Telefon (obavezno polje)
  • Područje (obavezno polje)
  • Predmet
  • Poruka (obavezno polje)
  • Slanje kopije e-mail zahteva
  • Potvrda čitanja Pravila o zaštiti podataka

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opštu uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim ličnim podacima“.

Podaci koje nam pošaljete putem obrasca za kontakt na upit kao podizvođač na našoj web stranici, prosleđuju se odgovarajućem odelenju u svrhu obrade zahteva i brišu se nakon 14 dana od strane naših web servera. Pojedinosti o prosleđivanju podataka možete naći pod "Ko prima koje podatke".

Prikupljaju se sledeći lični podaci:

  • Kompanija (obavezno polje)
  • Ulica, broj
  • Poštanski broj
  • Grad
  • Zemlja (obavezno polje)
  • PDV-broj (obavezno polje)
  • Web stranica
  • Oslovljavanje
  • Ime
  • Prezime
  • Položaj
  • Telefon (obavezno polje)
  • E-mail (obavezno polje)
  • Lokalni prevoz Austrija
  • Linijski prevoz Austrija
  • Čarter prevoz Austrija
  • Lokalni prevoz ostalih zemalja
  • Linijski međunarodni prevoz
  • Čarter međunarodni prevoz
  • Sprinter
  • Vozilo sa ceradom za lokalni prevoz
  • Vozilo sa kovčegom za lokalni prevoz
  • Kamion tegljač sa ceradom
  • Kamion tegljač sa kovčegom
  • WAB motorna vozila
  • Potvrda čitanja Pravila o zaštiti podataka

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opštu uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim ličnim podacima“.

Podaci o ličnosti se prikupljaju samo ako nam ih Vi navedete u okviru registracije ili onlajn prijave. Za potrebe usluga koje ste naručili i za obradu Vaših upita i prijava vrši se prikupljanje, obrada i korišćenje sledećih podataka o ličnosti.

  • Oslovljavanje (obavezno polje)
  • Titula
  • Ime (obavezno polje)
  • Prezime (obavezno polje)
  • E-adresa (obavezno polje)
  • Telefon (obavezno polje)
  • Priložena dokumenta uz prijavu

U slučaju da kod nas konkurišete za radno mesto, potrebno je da kreirate profil kandidata na našem portalu za konkurisanje. Polja koja su označena kao obavezna polja moraju se popuniti, jer u suprotnom kreiranje Vašeg profila kandidata, a time i slanje Vaše prijave neće biti moguće.

Kreiranjem profila kandidata dajete saglasnost da Vaše podatke – čak i ako ne postoji aktivna prijava – smemo da koristimo za interno usklađivanje radnih mesta i da Vas kontaktiramo da bismo Vam ponudili interesantne oblasti angažovanja. Vi imate pravo na informacije, ispravke, brisanje, ograničenje obrade, prenos svojih podataka o ličnosti i prigovor.

U okviru korišćenja naše internet stranice i našeg portala za prijavu, za obradu Vaših upita, prijava i Vašeg korišćenja naših usluga angažujemo pružaoce (softverskih) usluga koji tokom svojih aktivnosti mogu dobiti pristup Vašim podacima o ličnosti. Oni su prema nama obavezni da se pridržavaju važećih propisa o zaštiti podataka o ličnosti. Bliže informacije o pružaocima usluga koji po našem nalogu vrše obradu podataka možete dobiti slanjem upita na adresu datenschutz@quehenberger.com.

Kreiranjem profila kandidata dajete saglasnost da osoba za kontakt odgovarajuće filijale i odeljenja unutar AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP ili preduzeća koja su uključena u koncern mogu Vaše podatke da prosleđuju i obrađuju za potrebe internog usklađivanja radnih mesta i celokupnog procesa prijavljivanja. Pored toga, saglasni ste da društva smeju da stupaju sa Vama u kontakt kako bi Vam ponudili interesantne oblasti angažovanja u odgovarajućem društvu i / ili da Vas uključuju u ostale delove procesa prijave (npr. centre za procenu, testove itd.). Svoju saglasnost možete u svakom trenutku opozvati u svom profilu kandidata. Istovremeno, u svakom trenutku možete izbrisati svoj kompletni profil kandidata. Informacije o svojim pravima u vezi sa odeljkom 13 OUZP pravilnika možete naći u delu „Koja prava imate u vezi sa svojim podacima o ličnosti”.

Čuvanje i bezbednost podataka

Podaci Vašeg profila kandidata se automatski brišu nakon 18 meseci od Vaše poslednje aktivnosti na Vašem profilu. U slučaju da Vaša prijava bude odbijena, sve podatke i dokumenta koja su povezana sa Vašom prijavom, kao i korespondenciju, takođe čuvamo u trajanju od 18 meseci, pre nego što automatski bude izbrisana. U slučaju uspešne prijave, svi Vaši podaci i dokumenta biće i nadalje korišćeni za potrebe radnog odnosa.

Mi preduzimamo sve ponuđene tehničke i organizacione mere u skladu sa stanjem tehnike da bi Vaši podaci o ličnosti bili zaštićeni od gubitka, neovlašćenog pristupa ili zloupotrebe. 

Na našoj web stranici vam nudimo mogućnost korištenja usluge naše ekspresne rezervacije. Ako koristite ovu uslugu kako biste naručili nalog za slanje pojedinačnih paketa, prikupljaće će se sledeći lični podaci:

  • Korisničko ime (obavezno polje)
  • Ime (obavezno polje)
  • Prezime (obavezno polje)
  • E-mail (obavezno polje)
  • Lozinka (obavezno polje)
  • Telefonski broj (obavezno polje)
  • Broj kupca
  • Kompanija
  • Poštanski broj
  • Registracija pošiljke: Preuzimanje / isporuka, uklj. štampanje nalepnica

Pojedinosti o prosleđivanju vaših podataka možete naći pod "Ko prima koje podatke".

Prikupljeni lični podaci će biti sačuvani samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obaveza zadržavanja.

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opštu uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim ličnim podacima“.

Na našoj web stranici nudimo vam mogućnost praćenja statusa slanja vaših ekspresnih paketa. Ako upotrebljavate ovu uslugu, broj tovarnog lista (broj paketa) koji ste uneli će se prikupiti i sačuvati kako bi generisali informacije o statusu.

Prikupljeni lični podaci će biti sačuvani samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obaveza zadržavanja.

Pojedinosti o prosleđivanju vaših podataka možete naći pod "Ko prima koje podatke".

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opštu uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim ličnim podacima“.

Na našoj web stranici nudimo vam korišćenje "Quehenberger alata za praćenje - praćenje pošiljke" za dodeljivanje pošiljaka i praćenje pošiljaka. Ako koristite ovu uslugu kako biste naručili nalog za slanje paleta, prikupće se sledeći lični podaci:

  • Korisničko ime
  • Ime
  • Prezime
  • E-mail
  • Telefonski broj

Pojedinosti o prosleđivanju vaših podataka možete naći pod "Ko prima koje podatke".

Prikupljeni lični podaci će biti sačuvani samo onoliko dugo koliko je to potrebno i zakonito, inače u kontekstu zakonskih obaveza zadržavanja.

Informacije o vašim pravima u odnosu na § 13 DSGVO-a (Opštu uredbu o zaštiti podataka) možete pronaći pod „Kakva prava imate u vezi sa vašim ličnim podacima“.

Kolači-nagoveštaj

Kolačići su najmanje tekstualne datoteke sačuvane na vašem uređaju putem pretraživača kada koristite našu web stranicu. Ove tekstualne datoteke sadrže podatke za pružanje usluga prilagođenih korisniku i web pretraživači ih očitavaju. Kolačići omogućavaju našoj web stranici da vas ponovo prepozna kako bi vam naš web server mogao predstaviti individualizovanu, bolju, bržu i vašim potrebama bolje prilagođenu web stranicu.

Imajte na umu da možda nećete moći pristupiti nekom web-sadržaju kada blokirate kolačiće.

Uglavnom, razlikujemo kolačiće na sledeće načine:

  • Kolačići vezani za sesiju: Oni se čuvaju tokom surfovanja na našim web stranicama, na vašem računaru ili uređaju, a zatim se brišu.
  • Trajni kolačići: Ovi kolačići ostaju na vašem računaru duže vreme.
  • Kolačići treće strane: Ove kolačiće kreiraju web stranice partnera i ugrađuju u našu stranicu. Koriste se, na primer, za isporuku personalizovanog oglašavanja.

Uopšteno, koristimo internetske tehnologije (npr. kolačiće, Java Script) samo kako bismo vam olakšali rukovanje našom web stranicom i optimizovali našu ponudu i vašu komunikaciju sa našim sadržajima:

  • Koristimo tzv. kolačiće zasnovane na sesijama kako bi trenutnu sesiju održali aktivnom.
  • Koristimo kolačiće za analizu podataka. Sa tim možemo da prepoznamo, kako su na primer naši obrasci prihvaćeni, koliko posetioca upotrebljava naše stranice ili koje su najposećenije web stranice. 
  • Koristimo kolačiće treće strane kako bismo poboljšali vaše iskustvo sa našim sadržajem i oglasima.

Ova veb stranica takođe koristi Google usluge veb analitike. Dodatne informacije o ovoj temi i opšte informacije o zaštiti podataka mogu se naći u Politici privatnosti.

Neke treće strane upotrebljavaju kolačiće na vašem računaru, posebno za registrovanje ponašanja posjetioca i prilagođavanje ponuda (uključujući oglašavanje). Zavisno od platforme, postavlja se nekoliko kolačića treće strane. Kako treća strana koristi kolačiće, možete pročitati na odgovarajućim stranicama mreže. Informacije o mrežama mogu se naći u tabeli u nastavku. Nemamo kontrolu nad kolačićima treće strane. Stoga preporučujemo da pregledate relevantne web stranice trećih strana kako biste utvrdili koji se kolačići koriste i kako možete upravljati njima. Za uobičajene pružaoce trećih strana kao što su Facebook, Google i još mnogi drugi "Digital Advertising Alliance" nudi način da napravi prikupljenu odbranu svih DAA kompanija. Dalje informacije možete pronaći u tačkama 4 i 5.

Kolačić, tehnologija ili ponuđač

Zadatak Vek trajanja    
Google Analytics
__utma Omogućava obuhvatanje poseta i posetilaca.    

2 Godine

__utmz Određuje od kog izvora/kampanje dolazi posetilac.     6 Meseci
__utmx Da li je kolačići koji je postavljen posebno za testove i eksperimente u okviru Analytics.     26 Meseci
__utmt Da ograniči zahtev za Google Analytics     10 Minuti    
__utmb Koristi se za utvrđivanje novih poseta.     30 Minuti    
__utmc To će, u vezi sa __utmbom, utvrditi da li se radi o novoj(novijoj) poseti.     Biće uklonjeni kada se pretraživač zatvori    
__gat Funkcionalni kolačić čiji se zadaci mogu razlikovati.     2 Godine
PHP
PHPSESSID PHP Session Cookie     Biće uklonjeni kada se pretraživač zatvori    

U meniju pretraživača pronaći ćete opcije postavljanja za korištenje kolačića.
Obično pretraživač ima sledeće opcije postavljanja:

  • Prikaz kolačića,
  • Dopusti kolačiće
  • Onemogući sve ili određene kolačiće,
  • Onemogući sve kolačiće prilikom zatvaranja pretraživača,
  • Blokiraj kolačiće,
  • Obavesti, kad trebate postaviti kolačić i
  • Protivljenje praćenju web analize
     

Za sledeće pretraživače naći ćete uputstva za onemogućavanje kolačića na stranicama proizvođača. Ako blokirate naše kolačiće u vašem pretraživaču, nećete moći koristiti neke delove naše web stranice.

 

Pitanja o politici privatnosti

Ovu stranicu održava AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH.

Ako imate pitanja, nejasnoće ili žalbe u vezi sa politikom privatnosti ili našim ophođenjem sa vašim podacima, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka Martina Ebner-a

AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP GMBH
Datenschutz
Martina Ebner
Gewerbegebiet Nord 5
5204 Straßwalchen
Austria / Austrija
datenschutz@quehenberger.com ili dataprotection@quehenberger.com