Сакаме брзина.
На земја, во вода или воздух.
Ние се залагаме за компромиси.
Во однос на флексибилни решенија.
Вибрираме позитивно.
Бидејќи логистиката е наша страст.
Ние сметаме на заедничка интелегенција.
Заедно постигнуваме повеќе.

Сеопфатни решенија за индустријата и трговијата

Со Quehenberger Logistics, се потпирате на логистички доверлив партнер. Како логистички провајдер со целосна услуга, нудиме комплетен пакет од добро замислени транспортни и логистички концепти, прилагодени на вашите индивидуални барања. 

Индивидуални решенија за вашите барања

Прилагодени индустриски решенија создадени од експерти

Логистика ориентирана кон иднината

Како одговорна и напредна компанија, важно е да придонесеме за одржлива логистика. Заедно со нашите добавувачи, работиме на оптимизирање на перформансите и практичноста на комерцијалните возила на електричен погон. Дополнително, ние ги следиме целите и концептите кои се ориентирани кон иднината и ги ставаме во преден план. дознај повеќе!