Поврзани низ цела Европа.

Сеопфатно Поврзување на индустриите за индивидуални решенија

Решенија по мерка за специфичните барања – ова е нашето ветување кон нашите клиенти. За да можеме да го исполниме тоа, создадовме обемни и силни транспортни мрежи за малопродажба, мода, FMCG/Храна/пијалок и гуми од кои нашите корисници можат да имаат корист во секое време.

Ние се фокусираме на вашите барања

Како специјалист за специфични индустриски мрежи со наши сопствени локации во 11 земји во Централна и Источна Европа, може да сметате на компетентни, сигурни партнери низ цела Европа и на решенија кои обезбедуваат дополнителна вредност. Повеќе квалитет, поголема флексибилност и што е најважно, поголем фокус на вашите индивидуални барања.

Преку оваа специфична ориентација добивате

  • ефикасни, стандардизирани процеси
  • фокус на специфични барања за вашата индустрија 
  • апсолутна доверба и широки знаења
  • професионално и непречено одвивање 
Сертификати

Мрежа за малопродажба

Камион со отворена рампа за време на процесот на истовар пред магацинот.

Градска продавница или трговски центар  – ги знаеме специфичните барања на малопродажната индустрија и нудиме соодветни решенија. Нашата густа Поврзување на индустриите овозможува сеопфатно, навремено снабдување до различни продажни места - вклучувајќи широк спектар дополнителни услуги. Вие барате експертски тим, а вашиот персонал може да се фокусира на своите основни задачи. 

E-мобилност во градската логистика: За доставата во градските подрачја, Quehenberger испраќа јасен сигнал за одржливоста и животната средина. Возилата што се во согласност со стандардите за ниска емисија на издувни гасови и зголемената употреба на возила со електричен погон се дел од нашата модерна малопродажна логистика. 

Испораки од едно до друго продажно место, најсовремени магацини и бројни услуги со додадена вредност – со Quehenberger Logistics можете да се потпрете на компетентен и искусен партнер.

Дознајте повеќе за нашите прилагодени индустриски решенија за малопродажбатаl

Мрежа за мода

Вработените работат на подвижни штанги за висечка стока.

Совршени одговарачки решенија – тоа е она од кое добивате со Quehenberger Logistics. Сеопфатната мрежа низ Европа нѐ прави силен партнер во областа на модната логистика. Од преземање во земјите на производство до складирање, вклучувајќи услуги со додадена вредност и испорака до продажните места: Вие добивате наменски пакет со целосен сервис. 

Ншиот фокус е секогаш на: вашите специфични барања. Било да се работи за текстил, чевли или модни додатоци, кутии за повторно користење или висечка стока – ние ги доставуваме вашите производи навремено и подготвени за продажба во продавниците. 

Дали сте заинтересирани за темата модна логистика? Дознајте повеќе за нашите индустриски решенија за модната индустрија

Стоки за широка потрошувачка

Виљушкарот поминува помеѓу потполнетиот со стока регален магацински простор.

Во областа на брзорастечката индустрија брзото транзитно време и непречените процеси се важни во обезбедувањето достапност на стоките. Нашата мрежа за брзорастечка индустрија  се издвојува во однос на високите капацитети и транспортни перформанси, како и со системи за испорака кои ги исполнуваат барањата на дистрибутивните центри на големите продажни места за храна. Без разлика на тоа кои се посебните барања - нашата сеопфатна мрежа е насочена кон максимална флексибилност. 

Најсовремените магацини, добро дизајнираните комбинации за испорака, ефикасни ИТ решенија и дополнителни услуги резултираат со пакет за целосна услуга во областа на брзорастечката индустрија на кој можете да се потпрете. 

Барате партнер во областа на брзорастечката индустрија? Погледнете ги нашите индивидуални решенија за брзорастечка индустрија

Мрежа за гуми

Вработениот работи во магацин со кула од наредени гуми.

Брзина, точност, апсолутна флексибилност – тоа е она што го обезбедува опсежната мрежа за гуми на Quehenberger Logistics. Брзи реакции и апсолутна доверливост во секое време.

Долгогодишното искуство во логистика на гуми нè прави експерт во оваа област. Компетентно преземање од производителот, професионално складирање, брза и точна испорака преку дистрибутивниот центар: Тоа е она со што нашиот тим се справува ефикасно и навремено.

Нашиот искусен персонал ги знае барањата на разни производи и брендови и е добро обучен како за професионално складирање така и за брз утовар и истовар на стоки. 

Дистрибуција, складирање и додадени услуги – дознајте повеќе за сеопфатната логистика на гуми во Quehenberger Logistics! 

Ви треба подетална информација за нашата Поврзување на индустриите? Јавете ни се или пратете ни е-маил! Ние со задоволство би ве посоветувале.