Логистичката индустрија е разновидна.

Работа во Quehenberger

Иновативна логистичка компанија со разновидни можности за кариера.

Сакате да ги покажете Вашите способности во една иновативна, динамична и ориентирана кон иднината логистичка компанија? Логистичките услуги се Ваша страст?

Со само неколку кликови до Вашата работа од соништата во Quehenberger Logistics. Дали како менаџер за транспорт, специјалист за развој на бизнис, референт, возач, магацински вработен или практикантско место. Погледнете ги нашите огласи за вработување во целиот свет! 

Lehrstelle gesucht?

Се заинтересиравте за некоја позиција? Пополнете го формуларот за аплицирање и испратете го до нас. Ако во моментот нема слободни места во Вашата посакувана област, испратете  ни преку формулар за аплицирање на нашиот кариера портал Ваша иницијативна апликација. Еден од нашите агенти ќе ве контактира!