Колаж од различни лица. Колаж од различни лица.
Разновидни и интересни.

Работни места во Quehenberger Logistics

Исто толку разновидни како нашите решенија се и можностите за кариера во Quehenberger Logistics.

Логистичка компанија со визија

Транспортните решенија кај нас се исто толку разновидни како и можностите за кариера. Нашето портфолио има различни профили за работа и нивоа за кариера. Располагаме со широко распространета основа, од приправници, преку специјалисти до менаџери и раководни функции.

Бизнис развој / Продажба
Финансии & Контрола
Човечки ресурси
Правна служба/ Осигурување
Маркетинг
Квалитет, безбедност и управување со животна средина
Транспорт менаџмент
Warehouse / Crossdock
Автомеханичарска работилница
Царински услуги

Нашите вработени ќе ве воведат во светот на Quehenberger Logistics и ќе ви кажат што ги воодушевува во нивната работа и во компанијата.

Ние сме тука за Вас!

Имате прашања? Нашите колеги од одделот за човечки ресурси со задоволство ќе ви одговорат!