Јато од сребрени риби. Јато од сребрени риби.
Индивидуални и софистицирани.

Прилагодени решенија за клиентите

Барате оптимално транспортно решение за Вашите производи? Потребен ви е логистички концепт специфичен за индустријата или сакате да ги оптимизирате Вашите логистички процеси? Тогаш сигурно ќе Ве интересира како нашите транспортни и логистички концепти се спроведуват во пракса!

Оптимални транспортни и логистички процеси

Бидејќи едно е сигурно: дали малопродажба, мода, логистика на гуми, автомобилска индустрија или стока за широка потрошувачка – континуирано развиваме процеси кои се прецизно прилагодени на Вашите конкретни барања.

Погледнете ги нашите решенија за клиентите и добијте интересни сознанија за нашата секојдневна работа: флексибилни  транспорти, авионски или бродски решенија, решенија за складирање за специфични потрошувачи, постапки за царинење на пратки од трети земји и комплексни индустриски решенија.

Поглед во пракса

Се убедивте во нашите практични примери? Нашите експерти со задоволство лично би работеле со Вас на креирање сеопфатни и индивидуални решенија за транспорт и логистика.  

Јавете ни се или испратете ни е-маил – со задоволство ќе Ве информираме!