Шарен камелеон седи на гранка. Шарен камелеон седи на гранка.
Разновидни паметни.

Совршено решение за вашата индустрија

Малопродажба, мода, гуми, автомобилска индустрија или FMCG/Храна/пијалок – секоја индустрија има свои специфични барања. Логичка последица: транспортот и складиштувањето бараат прилагодливи решенија. Затоа Quehenberger Logistics ја вреднува флексибилноста и индивидуалноста кога станува збор за нашите индустриски концепти. 

Благодарение на долгогодишното искуство и експертиза во нашите основни индустрии, ние сме запознаени со различните барања и секогаш наоѓаме совршено решение. Поддржано од софтверски системи со високи перформанси, ние можеме да ви понудиме соодветен концепт за вашиот индустриски сегмент.

Прилагодени концепти за различни барања

Преземање од интернет и информација

Во нашиот дел за преземање од интернет ќе најдете информации за разни теми како што се нашата политика на компанијата, општи услови, инкотермс, CMR Конвенција и многу повеќе.

Информација и преземања од интернет

Имате прашања или ви требаат подетални информации? Нашите експерти со задовлство лично би работеле со вас за изнаоѓање индивидуални транспортни и логистички решенија.

Јавете ни се или пратете ни е-маил! Ние со задоволство би ве посоветувале.