Брза реакција и личен контакт.

Контакт

Контактирајте со нас!

Со задоволство Ви стоиме на располагање за Вашите барања од областа на транспортот и логистиката.
Можете да не контактирате телефонски: +389 32 223610 или на  E-маил: office.mk@quehenberger.com

Компетентен вработен веднаш ќе се погрижи за Вашето барање.

Quehenberger Logistics Macedonia Dooel
Bregalnicka 61
2000 Stip 
North Macedonia
телефонски +389 32 223610 
E-маил office.mk@quehenberger.com 

 

Станете превозник
Ние се потпираме на компетентни партнери
Информирајте се веднаш: Carrier Management Team
телефонски +43 50145 56361
E-маил carrier@quehenberger.com