Фотографија од гепард кој трча. Фотографија од гепард кој трча.
Брзи и прецизни.

Прилагодени решенија за вашите барања

Нашето портфолио е различно како и вашите барања. Без разлика дали се работи за договорна логистика, воздушен, поморски, комлетен или збирен транспорт, специфични индустриски мрежи, специјални транспорти или царински услуги: ние имаме логистичко решение “по мерка” за вас!

Индивидуални како и вашите производи

Сепак индивидуално решение може да биде едно нешто на кое што можете да се потпрете: квалитетот на нашите услуги.  Бидејќи тоа е она што го нудиме со околу 5.000 компетентни и љубезни вработени, најсовремени возила, сигурни долгорочни партнери, најсовремени логистички локации и екстензивни Поврзување на индустриите!
 
Сакате да видите како тоа изгледа во пракса? Видете ги нашите успешни приказни и навлезете подлабоко во светот на производите на Quehenberger Logistics!

Прилагодени и флексибилни: нашите производни решенија

Повеќе решенија за вашите барања

Исклучително големи, исклучително долги, исклучително тешки: Со нашите Q Projects решенија ние се грижиме за специјалните транспорти. Очигледно е дека таквите проекти и специјални транспорти бараат уникатни решенија. Затоа ги спојуваме нашите know-how со специјализираните транспортери во нашите центри за компетентност.

Нашата специјализација лежи во областа на машинското инженерство. Ние сме добро поврзани благодарение на нашите сопствени локации во Централна и Источна Европа и соработката со доверливи партнери ширум светот, така што вашите специјални транспорти се во сигурни раце. За проекти како утовари кои бараат екстра ширина или пак се работи за прилично тешка стока - потпрете се на долгогодишната експертиза на нашите специјалисти.

Дознајте повеќе за нашите Q Projects, стапете во контакт и бидете во тек за прилагодените решенија за специјални транспорти: Holger Philipowski (holger.philipowski@quehenberger.com, или телефон +49 151 18265321 или +389 32 223610)

Успешна приказна специјални транспорти HESS TIMBER

Преземања од интернет и информација

Во нашиот дел за преземање од интернет ќе најдете информации за разни теми како што се нашата политика на компанијата, општи услови, инкотермс, CMR Конвенција и многу повеќе.

Информација и преземања од интернет

Имате прашања или ви требаат подетални информации? Нашите експерти со задовлство лично би работеле со вас за изнаоѓање индивидуални транспортни и логистички решенија.

Јавете ни се или пратете ни е-маил! Ние со задоволство би ве посоветувале.