Quehenberger Q Kundenmagazin Header Quehenberger Q Kundenmagazin Header
Информативен и разновиден.

Q Списание за клиенти

Дознајте повеќе за логистичката индустрија!

Списание за логистика

Иновативни, ориентирани кон иднината и разновидни – вака се презентира списанието за клиенти на Quehenberger Logistics. Бидејќи логистиката значи нешто многу повеќе од транспорт на пратки од точка A до точка Б ! Со индивидуални концепти и пионерски дух нашите вработени извршуваат одлични услуги ширум светот. Што не прави толку уникатни и различни? Погледнете го списанието и дознајте повеќе за логистичката индустрија!

Преземете бесплатно и прелистајте!