Фотографија од Adrian Vikrut. Фотографија од Adrian Vikrut.
Успешна приказна – Adrian Vikrut.

Интервју за успешна приказна

„Quehenberger е стабилна компанија која ги вреднува своите вработени и им нуди можност за понатамошно професионално усовршување “
Adrian Vikrut, Warehouse Management / менаџер на склад

Од кога работите во компанијата?

 

Во Quehenberger работам од 2011година.

 

На која позиција започнавте во Quehenberger ? Која позиција ја имате моментално?

 

Почнав како магацински работник, а денес сум менаџер на склад. 

 

Што Ви се допаѓа во врска со Вашите работни активности?
 

Ми се допаѓа фактот што секогаш има нови цели и нови предизвици.

 

Која поддршка ја добивте од Quehenberger за Вашиот личен и професионален развој ?

 

Компанијата ми даде можност за обука и напредување во мојата кариера.

 

Имате ли некој важен момент што би сакале да го истакнете ?
 

Особено ми се допадна задачата која ми беше доделена за  „Show Case“ за складирање.

 

Зошто би го препорачале Quehenberger како работодавец?

 

Quehenberger е стабилна компанија која ги цени своите вработени и им дава можност за професионален развој. Со соодветен ангажман се добива можност за постигнување на повисока позиција.