Новости

Совршено информирани: Во нашиот прес ги наоѓате најновите вести за нас како комплетен логистички провајдер. Откријте ги најновите вести и добијте пристап до нашиот сеопфатен дигитален материјал за слики. Ја цениме отворената комуникација основана на доверба! 

Имате прашања? Контактирајте не! Ние би биле среќни да одговориме на Вашето прашање колку што е можно побрзо. 


Медиски сервис

Сегашните слики се достапни за преземање во резолуција за печатење. Ако имате други  останати барања, ве молиме контактирајте го директно нашиот прес оддел
Објавувањето на корпоративни слики во печатените медиуми е обезбедено преку "Quehenberger Logistics" како извор на сликата. Ве молиме да ни испратите посебни примероци. За други намени на сликите потребно е посебно овластување - ние сме среќни да го разгледаме секое Ваше барање. 

медиумски услуги